Szanowny Panie,
To nie ja się kompromituje, zaś Pan.
No niewiem...
Zresztą w żadnym kraju, nawet mikronacji ludzie nie ważą się krytykować swojego Króla oskarżając bezpodstawnie* o próby dławienia demokracji.
Przytoczę tutaj kilka faktów:
- Satyra "Do Króla" I. Krasickiego;
- Nienawiść narodu Brytanii do Elżbiety I
Niestety Pan tak robi, mało tego krytykuje Pańska Towarzyszka Ideowa rząd i jego działania.
Bezczelna

Jak śmiała krytykować rząd. To nie może się przydarzyć nawet w tak demokratycznym kraju jak Srumunia**.
Król Norbert jak nikt przyczynił się do dynamicznego rozwoju Skarlandu,
W to akurat nie wątpię...
dlatego jeżeli się Jego Imię godzi to ja jako obywatel będę dbał oto, by nikt tak się nie zachowywał jak Pan.
Czy Pan nie może zrozumieć, że ja nie krytykuję osoby JKM Norberta? Krytykują postawę czysto autorytarną, która nie pozwala nam w Skarlandzie mieć odrębnych poglądów niż inni... Taką postawę zauważyłem także u Pana (trzeci cytat). Proszę zacytować chociaż jedną moją wypowiedź, w której oczerniam JKM Seniora.
Jeżeli Pan lubi tak wydurniać się to jest takie państwo jak Kipria**, gdzie za głupotę ogłoszą Pana ''Bohaterem Narodowym''.
oooo Durniu.... Jaki ja jestem szalony... No tak się wydurniać... Kto by pomyślał?
Jak widać Pan nie darzy szacunkiem Państwa Ciprofloksjańskiego... A ja nie mam żadnych powodów, aby mieć Panu to za złe... Dlaczego Pan ma mi za złe, że nie darzę miłością Srumunii**?
* - proszę to rozwinąć...
** - Skoro Kipria, to i Srumunia... Jeżeli chcecie tak bardzo Państwo rozmawiać w "gwarze" lokalnej to i ja porozmawiam w mojej...