Autor Wątek: Wniosek o azyl (właściwy) [UDZIELONO]  (Przeczytany 333 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Thomasso Pappen

• Mieszkaniec
  • **
Wniosek o azyl (właściwy) [UDZIELONO]
« dnia: środa, 3 Lip 2013, 16:34:48 »
Imię i Nazwisko: Michał Misiol (nick podany podczas rejestracji)

Obywatelstwo swojego kraju: Trizondalskie

Przyczyna jego opuszczenia (oskarżenia i inne zarzuty): Prokurator Generalny i jednocześnie Prezydent tego kraju złożył wniosek do Trybunału Krajowego w sprawie usunięcia przeze mnie paru postów w jednym z regionów dnia 14 czerwca 2013 roku. Czyn ten był kontrowersyjny, jednak tego regionu całkiem niszczyć nie chciałem-celowo usunąłem tylko mniej ważne posty (w sumie to chyba 3 tematy). Była to forma przeciwstawienia się systemowi, który tam panuje. Dla jasności: Prezydent jak i Wiceprezydent moim zdaniem naruszają wolność wypowiedzi (tym samym łamiąc konstytucję z dnia 16 kwietnia 2012 roku) Dano temu przykład bezprawnie kasując konto P. Bourbona w czasie jednego z procesów w Trizondalu. Sprawca tego czynu (I Zastępca) Pan Sokołowicz nie poniósł konsekwencji, nie poniósł także odpowiedzialności za bezprawne dokonywanie zmian w cudzych profilach. Wielokrotnie apelowałem w tej sprawie do Prezydenta Hansa (bez skutku). Niestety nie mogę przytoczyć wypowiedzi, gdyż obecnie dostęp do opcji Prywatnych wiadomości został zablokowany przez tamtejsze władze. Byłem coraz bardziej zażenowany z powodu nikczemności, która tam panuje.

Wspólnota Autonomiczna i Miasto: Wspólnota Walencji, Walencja

Info o sobie: Mieszkaniec mikroświata od stycznia 2011.

Offline Andreas

• Filar państwa
  • Król Senior
Odp: Wniosek o azyl (właściwy)
« Odpowiedź #1 dnia: Czwartek, 4 Lip 2013, 08:43:57 »
Dnia 4/08/2013 udziela się azylu obywatelowi Trizondalu, Panu Michałowi Misiol.

(-) Andreas Camilo Guerra de Catalán
JKM Andreas I
Król Senior Skarlandu
Król Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.