Autor Wątek: Misja specjalna :)  (Przeczytany 310 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Juan Pablo Morales

• Mieszkaniec
  • **
    • http://www.republicadepalma.pl
Misja specjalna :)
« dnia: Poniedziałek, 17 Gru 2012, 22:37:00 »
Witam serdecznie!
Przybywam do Was z pewną  ?misją?. Nie każdy, zapewne jeszcze wie, że podjąłem się przywrócenia świetności popularnego niegdyś forum.mikronacje.info dołączając do jego drużyny. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to zadanie łatwe, ale warto spróbować w doli domniemanego kryzysu podejmując  jakiekolwiek próby działania. Warto odnotować, że przełomowym momentem w mojej decyzji był udział w V-światowym Kongresie Intelektualnym, odbywającym się w Trizondalu.  To właśnie tam zauważyłem, że mikronautom  nadal nieobca jest potrzeba wymiany poglądów, nawiązania dialogu między v-nacjami w sposób nazwijmy to kulturalny.
Jednymi z pierwszych tematów poruszonym po ?odrodzeniu? są aktualizacja mapy mikroświata oraz omówienie przebiegu rozmów ze wspomnianego kongresu.
Aktywność powoli powraca. Z biegiem czasu ?wartki strumień? tematów z pewnością się nasili przywracając forum dawny blask. Przynajmniej mam taka nadzieję?
Nie dokonam jednak tego w pojedynkę. Liczę na osoby, które uważają, że mikronacje ?napędzają? ich pozytywnie do codziennego realnego życia  i nie chcą dopuścić do zatracenia tego co najlepsze? Na koniec mojego krótkiego wystąpienia pragnę pozdrowić wszystkich, którzy ?kreują życie? w wirtualnym świecie i jednocześnie zaprosić Was do dyskusji na forum.mikronacje.info.

W imieniu własnym oraz zespołu,
Juan Pablo Morales
Juan Pablo Morales
El Presidente Republica de Palma