Autor Wątek: Port Lotniczy Valencia-La Sa?dia  (Przeczytany 656 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Port Lotniczy Valencia-La Sa?dia
« dnia: Wtorek, 11 Wrz 2012, 10:39:52 »
[center:29wp6p2r]Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Wspólnoty Walencji [/center:29wp6p2r]
[center:29wp6p2r]zawiadamia, że od dnia 13 września 2012 roku (czwartek), Port Lotniczy Valencia-La Sa?dia cofnie koncesję na wykonywanie lotów pasażerskich i towarowych do następujących miast/państw:
-Procto Hemolan (Ciprofloksja) operator: SkarlandAir (inne połączenia do i z Ciprofloksji nie będą obsługiwane przez Walenckie Porty Lotnicze).
-Rutzelburg (Santania i Burgia) operator: Air SiB
-Bolivar (Bolivaria) operator: AeroBolivaria (upadek państwa).

Ponad to zawiadamia się, że z dniem 13 września 2012 roku (czwartek) Port Lotniczy Valencia-La Sa?dia będzie obsługiwał następujące trasy:
-Pięciogród (Trizondal) operator: AeroScarla?a,
-Regiomontum (Tyrencja i Luminat) operator: Air Valencia.[/center:29wp6p2r]

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline María

• Filar państwa
Re: Port Lotniczy Valencia-La Sa?dia
« Odpowiedź #1 dnia: Wtorek, 11 Wrz 2012, 15:37:00 »
To aż żałosne.

Offline Faders ad Vankavig

• Filar państwa
  • Denat
« Odpowiedź #2 dnia: Wtorek, 11 Wrz 2012, 15:54:36 »
Tak, to żałosne.
- SkarlandAir jest prywatną linią lotniczą, dlatego loty do Państwa Ciprofloksjańskiego nie zostają zawieszone.

Prezes SkarlandAir:
~Faders ad Vankavig.

Czy Air SiB wycofał się, lub upadł?

Dodatkowe loty będą wpisane, lecz administracja lotniska nie zawiesi lotów do Ciprofloksji, ponieważ nie ma ku temu powodów. W naszym społeczeństwie żyją ludzie, którzy potrzebują mieć bezpośredni kontakt z tym państwem, dlaczego by to utrudniać? Jeżeli zdanie władz Wspołnoty Walencji się nie zmieni, administracja Aeropuerto de Valencia zawiesi stronę internetową lotniska, lub przeniesie loty do Móstoles. Jesteśmy skłonni do negocjacji, lecz nie przeginajmy...
(*)

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
« Odpowiedź #3 dnia: Wtorek, 11 Wrz 2012, 23:37:22 »
Z dniem 12.09.2012 odbiera się Panu prawo do administrowania Portem Lotniczym Valencia-La Sa?dia, przypominam również, że wszystkie porty lotnicze z wyłączeniem portu w Walencji i Kordobie stanowią własność państwa i do decyzji centralnego MSW należy czy udostępni się Pańskiej firmie działalność do państw nieuznawanych.

(-) Norbert I de Catalán

• Filar państwa
  • Denat
« Odpowiedź #4 dnia: środa, 12 Wrz 2012, 14:29:49 »
Istnieje jeszcze jedno, prywatne lotnisko w Santa Cruz del Sur...
Właśnie usunąłem pół roku mojej pracy. Zatem zapraszam pana do stworzenia sobie nowej strony internetowej portu lotniczego. Za współpracę i docenienie moich starań serdecznie dziękuję... Rozumiem, że to MSW decyduje, ale pan w tym wątku reprezentuje władze administracyjne i nie wiem czy takie chwalenie się "co to ja nie mogę" jest karalne... Poza tym zauważyłem, że Skarland jest wyłącznie w pana rękach i to pan sprawuje rzeczywiste rządy autorytarne... Dlaczego tak jest? Ja osobiście nie wiem... ale to trochę podejrzane i głupie... Już chyba widać rezultaty pańskiej "działalności". Co nie powstanie, upada. A to co jest i się trzyma należy do Pana, lub do państwa, czyli Pana. Nie wiem, czy może to być atrakcyjne dla mieszkańców. A my możemy przecież z tego piekła wyjechać i zamieszkać np. w Srumunii...  :cry:  to też jest smutne w tym kraju...
(*)

Offline María

• Filar państwa
« Odpowiedź #5 dnia: środa, 12 Wrz 2012, 14:45:21 »
Myślę, że to jest ta chwila, że muszę się zastanowić. Nad tym, czy dalej chcę działać w Skarlandzie.

• Filar państwa
  • Denat
« Odpowiedź #6 dnia: środa, 12 Wrz 2012, 14:49:07 »
Ja też mam takie wątpliwości. //Treść wycięta w związku z promowaniem obcej mikronacji.
(*)

Offline María

• Filar państwa
« Odpowiedź #7 dnia: środa, 12 Wrz 2012, 19:05:08 »
Dziękuję za propozycję, ale nie skorzystam :) Z pewnością jest to ciekawe państwo, ale chyba zbyt ciekawe...

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
« Odpowiedź #8 dnia: środa, 12 Wrz 2012, 22:35:40 »
Ja się ogólnie zastanawiam nad likwidacją Skarlandu, w końcu to Ja ponoszę koszty utrzymania serwera niby 50 zł rocznie ale jednak, no i brak aktywności przedkłada się na sens tego przedsięwzięcia.
Pan Panie Fadersie pomimo, że jest Pan Deputowanym nic sobie nie robi z tego, że piastuje jeden z najwyższych urzędów w państwie i nic Pan nie robi aby chociaż próbować realizować swoje pomysły. Z postanowieniem władz autonomicznych się Pan nie zgadza bo i po co, z decyzją władz centralnych też się pewnie Pan nie zgodzi, osoby Pana pokroju już nie raz próbowały swoich sił w zamach stanu, nieuzasadnionych secesjach itp.
Widać, że aktywnie działa Pan w Ciprofloksji (Kiprii) więc może tam Pana przyjmą z otwartymi rękami i tam Pan będzie mógł swobodnie działać bo w Skarlandzie wszystko się Panu utrudnia...

(-) Norbert I de Catalán

Offline María

• Filar państwa
« Odpowiedź #9 dnia: Czwartek, 13 Wrz 2012, 15:04:19 »
Cytat: "Norbert I Catalan"
Ja się ogólnie zastanawiam nad likwidacją Skarlandu, w końcu to Ja ponoszę koszty utrzymania serwera niby 50 zł rocznie ale jednak, no i brak aktywności przedkłada się na sens tego przedsięwzięcia.

Oferowałam już, że się dorzucę. Pewnie większość mieszkańców też się złoży. To nie jest problem. Ale to, że pan jest właścicielem serwera, nie oznacza, że musi pan łamać zasady zabawy. Nie ma znaczenia, czy uznajemy czy nie. Jeżeli ludzie chcą latać chociażby do Wietnamu, to ich sprawa. Pan w tym kryzysowym okresie wszystko psuje. Po co?

A wycięcie tekstu jest żałosne do kwadratu. Tak, jakby to państwo było kompletną nowością, a ja nie widziałam tego wcześniej. Widziałam. A podejrzewam, że większość mieszkańców Skarlandu także.

• Filar państwa
  • Denat
« Odpowiedź #10 dnia: Czwartek, 13 Wrz 2012, 17:23:29 »
Pomysły moje zrealizowałem, lecz dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie poupadały. A te które tylko wymyślę okazują się niepotrzebne... Znów pan dzieli społeczeństwo klasowo i osądza pan ludzi, chyba bezprawnie....
(*)

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
« Odpowiedź #11 dnia: Czwartek, 13 Wrz 2012, 18:00:34 »
Ja tutaj raczej mówię o byciu Deputowanym bo jakoś aktywnym Deputowanym Pan nie jest. Dziwnym trafem jakoś zrealizował Pan pomysły na swoje firmy, to że pańskie projekty odnośnie zmian się nie przyjęły to już chyba nie moja wina.

(-) Norbert I de Catalán

• Filar państwa
  • Denat
« Odpowiedź #12 dnia: Czwartek, 13 Wrz 2012, 18:35:01 »
I tak uważam siebie za jednego z najaktywniejszych...
(*)

Offline Andreas

• Filar państwa
  • Król Senior
« Odpowiedź #13 dnia: Piątek, 14 Wrz 2012, 20:31:49 »
Cytat: "Faders ad Vankavig"
I tak uważam siebie za jednego z najaktywniejszych...

Co by nie było tak jest... Dlatego też otrzymał ostatnio Pan order Królewskiego Domu de Catalan. Ale coś widzę że nie cieszy się Pan ;)
(-) Andreas Camilo Guerra de Catalán
JKM Andreas I
Król Senior Skarlandu
Król Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

• Filar państwa
  • Denat
« Odpowiedź #14 dnia: Piątek, 14 Wrz 2012, 20:58:27 »
Bardzo! Jestem zaszczycony :)
(*)