Autor Wątek: Manifestacja na Plaza Mayor de Valencia!  (Przeczytany 1434 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Odp: Manifestacja na Plaza Mayor de Valencia!
« Odpowiedź #30 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 20:14:45 »
Pozwolę nadmienić, że Pan Francisco jak narazie zrobił dla Skarlandu więcej niż Pan dla Skarlandu przez całe swoje długie życie jako Faders.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline Manuel Gurrera

• Zasłużony mieszkaniec
    • Status GG
« Odpowiedź #31 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 20:19:25 »
Pozwolę nadmienić, że Pan Francisco jak narazie zrobił dla Skarlandu więcej niż Pan dla Skarlandu przez całe swoje długie życie jako Faders.
Ale ja tego nie kwestionuję...
Każdy też ma prawo do własnego zdania.
Proszę, nie róbmy z tego wątku piaskownicy z jakimiś dziecinnymi wyliczankami...
~ Następca tronu Królestwa Skarlandu - Jego Książęca Wysokość Manuel de Catalán

Offline hr. F. Vazquez de Saavedra

• Zasłużony mieszkaniec
    • Status GG
    • http://micropedia.wikia.com/wiki/Francisco_Vazquez_de_Saavedra
« Odpowiedź #32 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 20:20:48 »
Ja nie jestem Fadersem ad Vankavig... Jestem dla Pana Jego Książęcą Wysokością Manuelem de Catalan i Pana jest zobowiązany tak mnie nazywać. Jest Pan bezczelny i chamski. To co osiągnąłem jest wypracowane własnymi rękoma i to zauważył mój ojciec - Andreas. Gdy ja "pracowałem" w Skarlandzie, Pana jeszcze na tutaj nie było. Nie zamierzam się tłumaczyć z tego co było i kim byłem jako Faders (Może Pan przewertować wszystkie wątki)... Dostałem szansę i chcę ją w pełni wykorzystać. Skąd Szanowny Pan wie co ja będę robił, a czego nie...

Przepraszam najmocniej, iż uraziłem pańskie ego. Zacznijmy od samego początku. Załóżmy, że jest Pan Manuelem de Catalana i jestem zobowiązany do nazywania pana Jego Książęcą Wysokością. Postaram się tą gorzką pigułkę zjeść i zwracać uwagę na tytulaturę do wypowiadającej się osoby. Pracowało w Skarlandzie oczywiście jako niejaki Faders ad Vankavig. Obecnie tylko posiada 8 postów i ciężko cokolwiek wnieść o wniesionej ciężkiej pracy na rzecz państwa - proszę o wyjaśnienie mi tego przez wypowiadającego się na forum tutaj w tym miejscu, bo może coś mi umknęło. A co będzie się robiło w Skarlandzie skoro pierwszym krokiem jest wdepnięcie w Rodzinę Królewską?

ps. Nie jestem zazdrosny. Mnie przejmowanie władzy w kraju, który ma piękną tradycję i kulturę nie interesuje. To co dzisiaj mamy zawdzięczamy JKW Norbertowi I Catalanowi, obecnemu Królowi Seniorowi, z którym nie została nawet uwzględniona kwestia włączenia nowej osoby w skład Rodziny Królewskiej. Tyle w tym temacie jeżeli chodzi o wypowiadającego się.

Proszę o zamknięcie tematu, gdyż Manifestacja na Plaza Mayor de Valencia się dawno skończyła ;)
(-) hr. Francisco Vazquez de Saavedra
- Kanclerz Królewski - od 23 września 2013r.
- Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013r.
- Deputowany Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013r.
- Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013r.
- Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON.
- Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji - od 11 grudnia 2013r.)