Autor Wątek: Odezwa Kortez Walencji do Króla Skarlandu  (Przeczytany 314 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Odezwa Kortez Walencji do Króla Skarlandu
« dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 16:02:09 »

Wasza Królewska Mość Andreasie I de Catalán
Kortezy Walencji są zaniepokojone faktem przyszłego panowania Manuela de Catalán, w mniemaniu władz autonomicznych osoba ta może stanowić zagrożenie dla istnienia autonomii Walencji a idąc dalej może zagrozić Królestwu Skarlandu jako osoba aktywnie udzielająca się Kiprii, warto przypomnieć, że Pan Manuel w osobie Pana Fadersa nie tak dawno śmiał publicznie oskarżać WKM o działania przeciwko Kiprii. Wspólnota Walencji nie będzie biernie przyglądać się poczynaniom Manuela jako Króla Skarlandu i zapewnia, że w przypadku jego proklamacji na Króla Wspólnota Walencji wystąpi z Królestwa Skarlandu.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline Manuel Gurrera

• Zasłużony mieszkaniec
    • Status GG
Odp: Odezwa Kortez Walencji do Króla Skarlandu
« Odpowiedź #1 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 16:37:17 »
Kortezy Walencji są zaniepokojone faktem przyszłego panowania Manuela de Catalán, w mniemaniu władz autonomicznych osoba ta może stanowić zagrożenie dla istnienia autonomii Walencji a idąc dalej może zagrozić Królestwu Skarlandu jako osoba aktywnie udzielająca się Kiprii
Manuel de Catalan niegdy nie był w Ciprofloksji.

warto przypomnieć, że Pan Manuel w osobie Pana Fadersa nie tak dawno śmiał publicznie oskarżać WKM o działania przeciwko Kiprii.
Manuel de Catalan nigdy nie był Fadersem i na odwrót.

Wspólnota Walencji nie będzie biernie przyglądać się poczynaniom Manuela jako Króla Skarlandu i zapewnia, że w przypadku jego proklamacji na Króla Wspólnota Walencji wystąpi z Królestwa Skarlandu.
Wspólnota Walencji jeszcze nie zna osoby i przyszłej polityki Manuela de Catalán.

Jego Królewska Mości Don Norbercie de Catalán.

Jakież zagrożenie sprawia osoba Manuela de Catalán dla istnienia autonomii? Jeszcze mnie JKM nie poznał. Prowadzę v-życie o charakterze wielowątkowym i nikt tego nie może mi zabronić. Moja v-osoba w Skarlandzie nie ma nic do mojej realnej choćby wiwisekcji, czy osobowości. V-osoba Fadersa ad Vankaviga już mnie nie obowiązuje. Po prostu porzuciłem ten projekt (tak się czasem zdarza w v-świecie). W Ciprofloksji jestem zupełnie innym człowiekiem, tak samo w Nartlandzie czy La Palmie. Nie zwykłem łączyć tych osobowości. Gdybym chciał, mógłbym być wszędzie z tą samą facjatą, jednakże aby "wtopić" się w pewien naród, należy przyjąć pewne postawy. Chyba zgodzi się ze mną Jego Królewska Mość, że naród skarlandzki różni się od ciprofloksjańskiego, a ja po prostu chcę wczuć się w klimat. Proszę pozostawić wszelkie uprzedzenia przy osobie zmarłego Pana Fadersa ad Vankavig i proszę przestać się bać, bo na prawdę nie ma o co. Nie rozumiem dlaczego akurat Walencja miałaby ucierpieć na tej zmianie?

Pozdrawiam i o zdrowie pytam (po tym wypadku)!

~ Następca tronu Królestwa Skarlandu - Jego Książęca Wysokość Manuel de Catalán

Offline hr. F. Vazquez de Saavedra

• Zasłużony mieszkaniec
    • Status GG
    • http://micropedia.wikia.com/wiki/Francisco_Vazquez_de_Saavedra
« Odpowiedź #2 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 20:05:24 »

Obawiam się, że jest p. w błędzie. Przeciwko panu wszczęto postępowanie karnego z mojego zawiadomienia złożonego wczoraj. Załączony dowód rzeczowy w postaci logowań/adresów IP oraz godzin i nicków jasno wskazuje, że Manuel de Catalan jest tą samą osobą co Faders ad Vankavig.

Kończąc! Wystarczyło bowiem poprosić o prawne uregulowanie tożsamości poprzez zmianę wizerunku, a nie zakładanie drugiego konta. W tym momencie śmierć ob. Fadersa ad Vankaviga wydaje się naturalna, jednakże jest to nieco bardzo dziwne, skąd nagle niejaki Faders ad Vankavig zainteresował się Skarlandem i postanowił wejść w strukturę Rodziny Królewskiej panującej w Skarlandzie? Proszę mi to wyjaśnić. Jako osoba publiczna nie znajduję na to żadnej odpowiedzi. "V-osoba Fadersa ad Vankaviga już mnie nie obowiązuje. Po prostu porzuciłem ten projekt (tak się czasem zdarza w v-świecie)." napisał pan. Cieszę się bardzo - ale projekt swojej osoby można porzucić w innym państwie rozpoczynając życie w kolejnym. Tutaj doszło jednak do dziwnego zdarzenia, gdzie p. postanowił sobie pożyć kilkanaście godzin na dwa fronty ... Czego jeszcze się dowiemy?
(-) hr. Francisco Vazquez de Saavedra
- Kanclerz Królewski - od 23 września 2013r.
- Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013r.
- Deputowany Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013r.
- Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013r.
- Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON.
- Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji - od 11 grudnia 2013r.)

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
« Odpowiedź #3 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 20:17:32 »
Pozdrawiam i o zdrowie pytam (po tym wypadku)!
Nadzwyczaj dobrze, choć informacja o tym, że Pan jest następcą tronu o mało mnie do grobu nie zaprowadziła.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline Manuel Gurrera

• Zasłużony mieszkaniec
    • Status GG
« Odpowiedź #4 dnia: Sobota, 13 Lip 2013, 20:29:56 »

Obawiam się, że jest p. w błędzie. Przeciwko panu wszczęto postępowanie karnego z mojego zawiadomienia złożonego wczoraj. Załączony dowód rzeczowy w postaci logowań/adresów IP oraz godzin i nicków jasno wskazuje, że Manuel de Catalan jest tą samą osobą co Faders ad Vankavig.
Otóż nie, Faders ad Vankavig i Manuel de Catalan mają wykreowane odrębne osobowości. Dlatego też można powiedzieć, że są innymi osobami. (Ale to nie jest miejsce na tego typu spamy - bo do tego jest prokuratura). Jestem jednak świadomy swojej winy, którą popełniłem jako osoba realna w stosunku do Skarlandu. Ja, jako osoba realna posiadam (bo nadal) dwa kąta na forum Skarlandu, jednak to nie oznacza, że te dwie osoby są tą samą osobą - bo nie są.

Jednakże jest to nieco bardzo dziwne, skąd nagle niejaki Faders ad Vankavig zainteresował się Skarlandem i postanowił wejść w strukturę Rodziny Królewskiej panującej w Skarlandzie?
Nie mam obowiązku tutaj tego Panu mówić, ale z grzeczności i szacunku do Pańskiej osoby powiem, że jest to skutkiem prośby, jaką skierował do Fadersa Jego Królewska Mość Andreas I.

Czego jeszcze się dowiemy?
A co to przesłuchanie?
~ Następca tronu Królestwa Skarlandu - Jego Książęca Wysokość Manuel de Catalán